Montfalcó acull la segona edició de Vestim Segarra

11/06/2018

En el certamen es van presentar les col·leccions de set dissenyadors de la comarca, dos més que en la passada edició celebrada fa un any al Castell de les Sitges

Montfalcó Murallat ha estat aquest cap de setmana la seu d’una nova desfilada de Vestim Segarra, l’associació de dissenyadors de la comarca. En aquesta ocasió han estat set els segarrencs que han presentat les seves col·leccions, dos més que en la primera edició celebrada al Castell de les Sitges ara fa un any; i es que l’associació ha incorporat Seyart i Contrafort, dues firmes que aposten, respectivament, per les joies i les camises de cotó, ampliant així el ventall d’oferta de l’entitat.

Vestim Segarra s’impulsa des de l’Àrea de Turisme del Consell Comarcal, encarregada de buscar les localitzacions on dur a terme les desfilades, i fomentar així el patrimoni de la comarca a través d’aquest maridatge de moda i turisme.

Una de les principals novetats de la segona edició de Vestim Segarra ha estat el caire professional dels models, de l’agència Magda Simó de Lleida i Tarragona. El certamen ha comptat amb centenars d’espectadors i s’ha complementat amb degustacions i concerts abans i després de l’acte central.

Albert Morales