Nova oferta hotelera a Cervera

23/05/2018

Aquest mes de maig s’han obert les portes de l’Hostal Universitat, un edifici amb nou habitacions, dues terrasses, sala de reunions i servei de bar i restaurant

Cervera amplia la seva oferta hotelera amb la recent obertura de l’Hostal Universitat, un edifici situat al centre de la capital de la Segarra i que ofereix vuit habitacions dobles i una de triple, servei de bar i restaurant, una terrassa interior i una exterior i un celler pensat per acollir reunions i activitats de grup. Més enllà de l’ampli ventall de serveis, l’hostal es presenta com un centre d’acollida turística on els visitants de Cervera puguin trobar tot tipus de referències culturals i conèixer els indrets més amagats de la ciutat.

L’obertura de l’hostal respon a l’interès dels propietaris per tornar a donar vida al que durant tants anys va ser una casa familiar. Un edifici, dons, que malgrat el seu rentat de cara seguirà fortament arrelat a la família tot i que ara quedi a disposició de la ciutadania.

Pel que fa al servei d’habitacions, els preus oscil·laran entre 60 i 90€ depenent de l’època de l’any, sent al cap de setmana de l’aquelarre quan es mantingui la xifra més elevada, i es què algunes de les habitacions ofereixen unes vistes úniques de la Universitat. L’hostal està present a internet a través de pàgina web i xarxes socials.

Albert Morales