Cervera reuneix els cuiners de cuina ecològica d’arreu de Catalunya

12/03/2018

La jornada s’ha complementat amb el Mercat de la Terra – on hi han pres part 47 productors –, Show Coockings, concerts i un dinar degustació a l’aire lliure

El Sindicat de Cervera ha acollit l’acte de lliurament de les plaques KM0-Slow Food a més d’una cinquantena de restaurants d’arreu de Catalunya, un dels distintius més importants de la gastronomia catalana que reconeix els establiments que utilitzen productes ecològics comprats directament als productors. Fins a set xefs de la província de Lleida han rebut el distintiu, entre ells Sergi Ortiz, del restaurant Antic Forn de Cervera.

La jornada al Sindicat de Cervera ha arrencat amb el Mercat de la Terra on hi han participat fins a 47 productors, la meitat provinents de les terres de Lleida i la resta d’altres indrets de Catalunya, que han aprofitat per donar a conèixer els seus productes i fer contactes. Formatges, cerveses, fruites i tot tipus d’aliments han estat presents en aquest mercat.

Durant tot el dia s’han succeït diverses activitats gastronòmiques com Show Coockings, un vermut de productors, concerts i un dinar a l’aire lliure a càrrec de tots els restaurants Slow Food Km0 de les Terres de Lleida i Pirineus.

Albert Morales